foto

Dean Hargrove

  • nar. 27.7.1938 (80 let)
    Iola, Kansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2001 Meo filho teu
1993 Twist of the Knife, A (TV film)
1979 Dear Detective (TV film)
1976 The Return of the World's Greatest Detective (TV film)
1975 Big Rip-Off, The (TV film)
1974 Greatest Gift, The (TV film)
1972 Cutter (TV film)
1971 Columbo: Výkupné za mrtvého (TV film)

TV seriály

2000 Tequila a Bonetti v Římě (TV seriál)
1979 Dear Detective (TV seriál)
1975 McCoy (TV seriál)
1973 Columbo (TV seriál)
Dvojitý šok (S02E08)
Nebezpečná hra (S02E07)
Zločinný steh (S02E06)
další epizody (4)
1972 Madigan (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
S dýkou v mysli (S02E04)
Rozhodující zápas (S02E03)
Džungle ve skleníku (S02E02)
další epizody (4)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Jane Doeová: Oči (TV film)
McBride: Rekviem (TV film)
2007 Expert na vraždu: Vražda na fakultě (TV film)
Jane Doeová: Jak vyhodit šéfa (TV film)
Jane Doeová: Pouta, která spojují (TV film)
McBride: Jako buldok (TV film)
McBride: Vždy věrný (TV film)
2006 Expert na vraždu (TV film)
Jane Doeová: Ano, vzpomínám si (TV film)
Jane Doeová: Tvrdší dopad (TV film)
McBride: Padlý idol (TV film)
2005 Jane Doeová: Deklarace nezávislosti (TV film)
Jane Doeová: Dokud nás smrt nerozdělí (TV film)
Jane Doeová: Jiná tvář (TV film)
Jane Doeová: Zmizení (TV film)
McBride: Doktor je mrtvý, vážně mrtvý (TV film)
McBride: Kdo chtěl zavraždit Martyho (TV film)
McBride: To je vražda, madam (TV film)
McBride: Vražda po půlnoci (TV film)
McBride: Vylaďte si vraždu (TV film)
McBride: Žena tří mužů (TV film)
2001 Meo filho teu
1997 Agentka Melanie Darrowová (TV film)
1995 Fast Company (TV film)
Ray Alexander: Vražda k večeři (TV film)
1994 Ray Alexander: Chuť na spravedlnost (TV film)
1993 Matlock: The Fatal Seduction (TV film)
1992 Diagnóza vražda - Bez varování (TV film)
1985 Perry Mason se vrací (TV film)
1979 Dear Detective (TV film)
1976 The Return of the World's Greatest Detective (TV film)
1975 Big Rip-Off, The (TV film)
1973 Lady Luck (TV film)
Záhada Mančuského orla
1972 Cutter (TV film)
1971 Columbo: Výkupné za mrtvého (TV film)
1968 Helicopter Spies, The (TV film)
1966 One Spy Too Many

TV seriály

1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Mickey Daytona (S05E22)
Noční můra (S05E21)
Nedělám nic špatného (S05E20)
další epizody (14)
1991 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Pojďte se mnou (S05E08)
Pokaždé, když se loučíme (S05E07)
Dva různé světy (S05E06)
další epizody (20)
1990 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Tak to celé odvoláme (S04E11)
Já vím, že víš (S04E10)
Sbohem (S04E09)
další epizody (26)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Trocha štěstí pro každého (S03E11)
Hodně dávno a dost daleko (S03E10)
Moje skvělá hodina (S03E09)
další epizody (9)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
Miluj mě nebo mě opusť (S01E09)
1986 Matlock (TV seriál)
1975 McCoy (TV seriál)
1974 Columbo (TV seriál)
Dobrá pověst nadevše (S03E06)
1973 Columbo (TV seriál)
Kandidát zločinu (S03E03)
1970 McCloud (TV seriál)
1968 It Takes a Thief (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
1966 Jericho (TV seriál)
The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Rat Patrol (TV seriál)
1964 The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)

Dokumentární

2015 Tap World

Režijní filmografie

Filmy

1979 Dear Detective (TV film)
1976 The Return of the World's Greatest Detective (TV film)
1975 Big Rip-Off, The (TV film)
1973 Záhada Mančuského orla

TV seriály

1979 Dear Detective (TV seriál)

Dokumentární

2015 Tap World

Tvůrcovská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace