foto

Manuel Zarzo

  • nar. 26.4.1932 (87 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Blockbuster
2012 Serie B
2008 Proyecto Dos
2005 Llaves de la independencia, Las
2004 Krycí jméno: Vlk
Tiovivo c. 1950
1998 La vuelta de El Coyote
Moje první noc
1997 Color de las nubes, El
1994 Cautivos de la sombra
1993 El aliento del diablo
1992 Noche del ejecutor, La
1988 Diputada, La
Gallego
Nejzábavnější hra
1987 El pecador impecable
Lute: camina o revienta, El
Veredicto implacable
1986 El Hermano bastardo de Dios
1985 Hombre que mató a Mengele, El
Luces de bohemia
Réquiem por un campesino español
Stico
1984 Cura ya tiene hijo, El
Epilog
Jardín secreto, El
Mi amigo el vagabundo
Nevinní svatí
1983 Tlukot srdce
Černá roucha
1982 Adolescencia
De camisa vieja a chaqueta nueva
Juanita la Larga (TV film)
Si las mujeres mandaran (o mandasen)
Vida, el amor y la muerte, La
Úl
1981 Chicas del bingo, Las
1980 Buitres sobre la ciudad
El soplagaitas
Speed Driver
Unos granujas decentes
1979 Encuentro en el abismo
Sabato, domenica e venerdì
1978 Pasión inconfesable
Réquiem por un empleado
1977 Climax
Dvojčata
Ellas los prefieren... locas
Hasta que el matrimonio nos separe
Mala racha (TV film)
Niñas... al salón
1976 Adulterio a la española
Ambiciosa
El chiste
Fulanita y sus menganos
Las camareras
Náklad
Prozeß Medusa (TV film)
Señor está servido, El
Strip-tease
1975 El clan de los inmorales
Madres solteras
País, S.A.
Raulito en libertad, La
Terapia al desnudo
Vůně cibule
Zorrita Martínez
1974 Cinco almohadas para una noche
Dick Turpin
Hombre como los demás, Un
Noví Španělé
Odio a mi cuerpo
Pazienza ha un limite... noi no!, La
1973 Aborto criminal
Consigliori, Il
Dědeček má plán
Fuori uno sotto un altro arriva il passatore
Lo verde empieza en los Pirineos
Orden de Interpol: sin un momento de tregua
Peppino z Neapole
Plaza Fortuna (TV film)
Ricco
1972 Coartada en disco rojo
Můj milovaný vrah
Padre de la criatura, El
Vikingo, El
1971 Ibéricas F.C., Las
Ivanhoe
Petrolejářky
1970 Drama žárlivosti
Fray Dólar
Komando špionů
Lučištník ze Sherwoodu
1969 Comando al infierno
Il Prezzo del Potere
Johnny Ratón
Prisionero en la ciudad
Susana
1968 Africké dobrodružství
Escuela de enfermeras
No le busques tres pies...
Poslední vlak do Duranga
Volver a vivir
1967 Al ponerse el sol
El precio de un hombre
Guardiamarinas, Los
Il Piombo e la carne
Los amores difíciles
1966 Grande colpo dei sette uomini d'oro, Il
Hoy como ayer
Los ojos perdidos
Madamigella di Maupin
Nuevo en esta plaza
Posición avanzada
Sette pistole per i MacGregor
1965 Destino: Barajas
Mission spéciale à Caracas
Par un beau matin d'été
Sceriffo che non spara, Lo
Sette uomini d'oro
Suspendido en sinvergüenza
1964 Pláč pro banditu
1963 Escala en Hi-Fi
Llanero, El
Llegar a más
1962 Aprendiendo a morir
Cupido contrabandista
El Balcón de la Luna
Hombre del expreso de Oriente, El
Occidente y sabotaje
Sabían demasiado
1961 Armas contra la ley
Hombre de la isla, El
Margarita se llama mi amor
Sendas cruzadas
V pět hodin odpoledne
¡Aquí están las vicetiples!
1960 Bajo el cielo andaluz
Fiel infantería, La
La corista
Paz empieza nunca, La
Páskové
¡Ahí va otro recluta!
1959 Día de los enamorados, El
Redentor, El
1958 Muchachas en vacaciones
Música de ayer
1957 Hombre que viajaba despacito, El
Saeta del ruiseñor
1956 Polvorilla
1954 El Pescador de coplas
Sang et lumières
Sierra maldita
1951 Día tras día

TV seriály

2009 23-F: Historia de una traición (TV seriál)
2007 Familia Mata, La (TV seriál)
2005 Amar en tiempos revueltos (TV seriál)
2004 ¿Se puede? (TV seriál)
2003 Los Serrano (TV seriál)
Tady se nedá žít (TV seriál)
2001 Cuéntame (TV seriál) - a.z.
Verdad de Laura, La (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
Paraíso (TV seriál)
1999 El comisario (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
1997 Manos a la obra (TV seriál)
1996 El súper (TV seriál)
1995 Aquí hay negocio (TV seriál)
Curro Jiménez: El regreso de una leyenda (TV seriál)
Pepa y Pepe (TV seriál)
1994 Canguros (TV seriál)
Función de noche (TV seriál)
1993 Gloria nacional, Una (TV seriál)
1991 Chicas de hoy en día, Las (TV seriál)
Narradores (TV seriál)
1990 El orgullo de la huerta (TV seriál)
Forja de un rebelde, La (TV seriál)
1989 El séptimo cielo (TV seriál)
Primera función (TV seriál)
1987 Gatos en el tejado (TV seriál)
Juncal (TV seriál)
1986 Segunda Enseñanza (TV seriál)
1985 La huella del crimen (TV seriál)
1984 Cuentos imposibles (TV seriál)
El edén (TV seriál)
Veraneantes (TV seriál)
1983 Desastres de la guerra, Los (TV seriál)
1982 Máscara negra, La (TV seriál)
Ramón y Cajal (TV seriál)
1980 Cervantes (TV seriál)
Fortunata a Jacinta (TV seriál)
1976 Curro Jiménez (TV seriál)
Teatro estudio (TV seriál)
1974 Libros, Los (TV seriál)
Sergeant Berry (TV seriál)
1973 Dálkoví řidiči (TV seriál)
1972 Im Auftrag von Madame (TV seriál)
1971 Crónicas de un pueblo (TV seriál)
1968 Cuentos y leyendas (TV seriál)
1966 Teatro breve (TV seriál)
1965 Estudio 1 (TV seriál)
1964 Sábado 64 (TV seriál)
1963 Novela (TV seriál)

Dokumentární

2017 Rebobinando

Host

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)
1991 Días de cine (TV pořad)
1989 Waku waku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace