foto

Ron Jackson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Homebound
The Preacher's Daughter (TV film)
1994 Suverén (TV film)
V zajetí rocku (TV film)
1991 Bez varování: Skutečný příběh Jamese Bradyho (TV film)
JFK
Triumph of the Heart: The Ricky Bell Story, A (TV film)
Vražedný omyl (TV film)
1989 Hitman
Noční hra
1986 Adam: His Song Continues (TV film)
Play Dead
1985 Playing with Fire (TV film)
1983 Útěk Eddieho Macona
1982 Spring Fever

TV seriály

1994 Rebel Highway (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)

Dokumentární

1979 The Bermuda Triangle

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky