foto

Edward Yankie

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tah pěšcem
2012 Paralelní světy
Únos
2011 La Run
Válka Bohů
2010 Die
2009 Křivé svědectví (TV film)
Poslední templář (TV film)
2008 Kat: Válečná zóna
Po smrti
2006 Žiješ jednou, zemřeš dvakrát (TV film)
2004 Anděl strážný (TV film)
2003 Manželé Reaganovi (TV film)
Plastik Man
2002 Dokonalá past
The Stork Derby (TV film)
Tunel
2001 Kauza smrti
Mafie (TV film)
Nebezpečný svědek
Slepá hrůza (TV film)
Vražedné sny
Vězeňská správkyně (TV film)
Znamení čtyř (TV film)
2000 Press Run
1999 Requiem for Murder
Seznam svědků
1998 Náhodné setkání

TV seriály

2009 Family Biz (TV seriál)
2001 All Souls (TV seriál)
Nekonečný příběh (TV seriál)
1999 Misguided Angels (TV seriál)
1997 Lassie (TV seriál)
The Hunger (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace