foto

George Cross

  • nar. 12.2.1902
    Canning Town, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 1987
    Camden, London, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1953 Příběh Gilberta a Sullivana
1948 Londýn patří mně
1943 Příběh jedné z nich
1939 Under Suspicion (TV film)
1938 Case of the Frightened Lady, The (TV film)
1935 Street Song
1933 Squatter's Daughter, The
1916 Mutiny of the Bounty, The
1910 The Squatter's Daughter

TV seriály

1966 The Liars (TV seriál)
The Spies (TV seriál)
1965 Londoners (TV seriál)
The Newcomers (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
Thorndyke (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace