foto

Kenneth Kendall

  • nar. 7.8.1924
    Indie
  • zem. 14.12.2012 (88 let)
    Cowes, Isle of Wight, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 United (TV film) - a.z.
1968 2001: Vesmírná odysea
1967 They Came From Beyond Space
1962 The Brain
1949 Lehkovážný okamžik

TV seriály

1989 KYTV (TV seriál)
1986 Když dva dělají tamtéž... (TV seriál)
1985 Edge of Darkness (TV seriál)
1972 Dead of Night (TV seriál)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1966 Adam Adamant Lives! (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Suspense (TV seriál)
1961 A for Andromeda (TV seriál)
1955 Here and Now (TV seriál)

Dokumentární

1999 After They Were Famous (TV seriál)
1961 Seawards the Great Ships

Host

TV pořady

1981 Punchlines! (TV pořad)
1968 The Morecambe & Wise Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky