foto

Brooke Theiss

  • nar. 23.10.1969 (49 let)
    Palos Verdes, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Do Over
2004 Catwoman
2002 Zákeřný lék
2000 Falešný únos
1994 Vražda v Beverly Hills (TV film)
1993 The Great O'Grady (TV film)
1989 Školní plavba (TV film)
1988 Malý Nikita
Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu

TV seriály

2002 American Dreams (TV seriál)
1999 The Amanda Show (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
1996 Praštěná holka (TV seriál)
1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Zemětřesení (S06E09)
Růžová královna (S06E04)
1994 Pod ochranným dohledem (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
Home Free (TV seriál)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Úder větru (S04E14)
Emily (S04E13)
Radar na lásku (S04E12)
další epizody (7)
1992 The Golden Palace (TV seriál)
1991 Good & Evil (TV seriál)
1990 ABC TGIF (TV seriál)
Kvítko (TV seriál)
Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
They Came from Outer Space (TV seriál)
Uncle Buck (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
1987 Just the Ten of Us (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)

Dokumentární

2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
1989 The Making of 'Nightmare on Elm Street IV' (TV film)

TV pořady

1993 Circus of the Stars Gives Kids the World (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace