foto

Toy Newkirk

  • nar. 29.12.1972 (45 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Tapped Out
2001 100 Kilos
1997 Sammy the Screenplay
1995 O.J. Simpson - Vrah, či oběť? (TV film)
1989 What's Alan Watching? (TV film)
1988 Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu

TV seriály

1995 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Vítej živote! Sbohem Beverly Hills! (S05E30)
1993 Living Single (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 The Karate Kid (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Bustin' Loose (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Dokumentární

2018 FredHeads: The Documentary
2010 Never Sleep Again: The Elm Street Legacy
2009 Best Worst Movie

Režijní filmografie

Dokumentární

1987 Biography (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace