foto

Michaela Heigenhauser

  • nar. 24.11.1963 (57 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Seppi & Hias - Bayerisch-Türkische Lausbubengeschichten (studentský film)
2007 Chiemgauer Volkstheater - Der Silvesterstar (TV film)
Chiemgauer Volkstheater - Die Vorstadt-Diva (TV film)
Svědectví vraždy: Láska kvete v každém věku (TV film)
2002 Wilder Kaiser - Herzfieber (TV film)
1987 Der Pfandlbräu (TV film)

TV seriály

2017 Über Land (TV seriál)
Ein Bauer im Anzug (E03)
Zwei Frauen (E02)
Die Fahrerin (E01)
2006 Stadt Land Mord! (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
1999 Wilder Kaiser (TV seriál)
1992 Chiemgauer Volkstheater (TV seriál)
Doktor z hor (TV seriál)
Siebenbirken (TV seriál)
1991 Im Schatten der Gipfel (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1983 Weißblaue Geschichten (TV seriál)

Divadelní záznam

2018 Chiemgauer Volkstheater - Ein guter Rutsch (divadelní záznam)
2017 Chiemgauer Volkstheater - Der Landgendarm (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Zoff im Puff (divadelní záznam)
2016 Chiemgauer Volkstheater - A Kufern (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Bürgermeister im Rotlicht (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der Wettkampf (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Mei bester Freind (divadelní záznam)
2015 Chiemgauer Volkstheater - Da Leftutti (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Da Opa, da Babba und i (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die Insel-Hupfer (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Opas 3. Frühling (divadelní záznam)
2014 Chiemgauer Volkstheater - Die turbulente Fahnenweihe (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Gocklkriag am Moserhof (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Spekulanten Quartett (divadelní záznam)
2013 Chiemgauer Volkstheater - Der Matratzenspion (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der Zeitbscheisser (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Nordlicht über Bollerbach (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Testament mit Wartezeit (divadelní záznam)
2012 Chiemgauer Volkstheater - Altaich (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der Hunderter im Westentaschl (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die Geburtstagsüberraschung (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Grenzfeuer (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - In den Himmel wollen sie alle (divadelní záznam)
2011 Chiemgauer Volkstheater - Da Brezensalzer (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der Bulle von Rosenheim (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der Narrenbacher Almabtrieb (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der ledige Hof (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der unvollkommene Schwiegersohn (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Handylust und Handyfrust (divadelní záznam)
2010 Chiemgauer Volkstheater - Auf Opa ist Verlass (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Brunos Bruder (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Da Schippedupfer (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der Vatertagsausflug (divadelní záznam)
2009 Chiemgauer Volkstheater - Der König von Hohenmoos (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der bezahlte Urlaub (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Ein unvergesslicher Wahlkampf (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Italienische Zuaständ (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Süßer die Glocken (divadelní záznam)
2008 Chiemgauer Volkstheater - Die Giftspritz’n vom Bründlhof (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Fischers feiern Fasching (divadelní záznam)
2007 Chiemgauer Volkstheater - Die drei Bummerl (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Fünfzig Minuten Verspätung (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Jagdfieber (divadelní záznam)
2006 Chiemgauer Volkstheater - Ein ganz geheimes Staatsgeheimnis (divadelní záznam)
2005 Chiemgauer Volkstheater - Der Bauerndiplomat (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die vier Unnahbaren (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Maximilian, jetzt bist du dran (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Obermeiers Silvesterparty (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Wia grad der Wind geht (divadelní záznam)
2004 Chiemgauer Volkstheater - Thomas auf der Himmelsleiter (divadelní záznam)
2003 Chiemgauer Volkstheater - Bürgermeister in Nöten (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Das einfache Leben (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Wenn des bloss guat geht (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Zehn kleine Spießerlein (divadelní záznam)
2002 Chiemgauer Volkstheater - Anglerglück am Campingplatz (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Heiße Nacht und kalte Dusche (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Silvester Hüttenzauber (divadelní záznam)
2001 Chiemgauer Volkstheater - A sauberne Welt (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Das Verlegenheitskind (divadelní záznam)
2000 Chiemgauer Volkstheater - Sei doch ned so dumm (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Zimmer mit Frühstück (divadelní záznam)
1998 Chiemgauer Volkstheater - Die drei Dorfheiligen (divadelní záznam)
1996 Chiemgauer Volkstheater - Krach um Jolanthe (divadelní záznam)
Wer's glaubt, wird selig (divadelní záznam)
1995 Chiemgauer Volkstheater - Die Töchter Josefs (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die drei Eisbären (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die fünf Karnickel (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die wilde Hilde (divadelní záznam)
1994 Der Komödienstadel - Die Hochzeitskutsche (divadelní záznam)
1993 Chiemgauer Volkstheater - Das Ei des Korbinian (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der Hallodri (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der verliebte Spion (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Ein Blitz aus heiterem Himmel (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Glück auf der Alm (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Zwei Tage Hochsaison (divadelní záznam)
1992 Chiemgauer Volkstheater - Das Prämienkind (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Der Saisongockl (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Die Schwindelnichte (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Heiratsfieber (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Jedem die Seine (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Kein Auskommen mit dem Einkommen (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Liebe und Blechschaden (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Schöne Geschichten mit Mama und Papa (divadelní záznam)
Chiemgauer Volkstheater - Wer's glaubt, wird seelig (divadelní záznam)
1990 Der Komödienstadel - Die hölzerne Jungfrau (divadelní záznam)
1989 Chiemgauer Volkstheater - Der Brandner Kaspar und des ewig' Leben (divadelní záznam)
Der Komödienstadel - Der brave Sünder (divadelní záznam)
1987 Der Komödienstadel - Doppelselbstmord (divadelní záznam)
1986 Der Komödienstadel - Glück mit Monika (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky