foto

Sandy Martin

  • nar. 3.3.1949 (71 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Medicine Men
2019 Dumbo
2018 The Head Thieves
2017 Tři billboardy kousek za Ebbingem
2016 Stars Are Already Dead
2014 Láska po anglicku
My Eleventh
2013 Ass Backwards
Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna
SuperZero
2012 Sedm psychopatů
Sunset Stories
2010 Beneath the Dark
Pickin' & Grinnin'
2009 My Suicide
2008 Marley a já
Speed Freaks (TV film)
Velký Buck Howard
Zvláštní škola
2006 Pikantní salsa
2005 Adam & Steve
2004 Napoleon Dynamit
2001 Neznámá za mřížemi (TV film)
Začalo to jedné žhavé noci
2000 Marlene
1999 Ďábelská hra
1998 Krippendorfův kmen
They Come at Night
1997 Tři muži v Las Vegas
V první linii (TV film)
V záběru
1996 Zvrhlosti žen
1995 Mimo podezření
Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
1994 Nebezpečná rychlost
1991 Bezbranná
Čínský měsíc
1988 Little Girl Lost (TV film)
Police Story: Cop Killer (TV film)
1987 Convicted: A Mother's Story (TV film)
Daddy (TV film)
Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
Štamgast
1986 Extrémy
Vendetta
1985 Skutečný genius
Suburban Beat (TV film)
1983 Carpool (TV film)
1982 48 hodin
Farrellová pro lidi (TV film)
Jeden střevíc znamená vraždu (TV film)
1981 Příběh Patricie Nealové (TV film)
Sizzle (TV film)
1978 Dar lásky (TV film)
1977 2076 Olympiad
1976 False Face

TV seriály

2019 Ray Donovan (TV seriál)
The Transfer Agent (S07E07)
An Irish Lullaby (S07E05)
Hispes (S07E04)
další epizody (7)
2018 Shooter (TV seriál)
Red Meat (S03E02)
Ray Donovan (TV seriál)
Dream On (S06E09)
Who Once Was Dead (S06E08)
The 1-3-2 (S06E07)
další epizody (4)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Beats Boggs: Ladies Reboot (S13E03)
2017 Soudruh detektiv (TV seriál)
The Invisible Hand (E01)
Hand of God (TV seriál)
He Must Be (S02E10)
What a Man Can Be (S02E09)
When You Pull the Trigger (S02E07)
další epizody (7)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Old Lady House: A Situation Comedy (S12E03)
2015 Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
Hand of God (TV seriál)
One Saved Message (S01E08)
He So Loved (S01E04)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Ass Kickers United: Mac and Charlie Join a Cult (S10E10)
Mac Kills His Dad (S10E07)
2014 Hand of God (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Murder in the First (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Playing House (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Shiver (S03E03)
2013 Dads (TV seriál)
Dad Abuse (E10)
Quick Draw (TV seriál)
The Haves and the Have Nots (TV seriál)
Wander na cestách (TV seriál)
2012 Napoleon Dynamite (TV seriál)
Úplně normální (TV seriál)
Sofa's Choice (E02)
Make It or Break It (TV seriál)
Smells Like Winner (S03E01)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie's Mom Has Cancer (S08E06)
2011 2 $ocky (TV seriál)
Good Job, Thanks! (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Vymýtání ďábla (S05E09)
2010 Famílie (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
Warren the Ape (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Krevní msta (S04E07)
Pod jednou střechou (S04E06)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
A Very Sunny Christmas (S06E13)
Mac's Mom Burns Her House Down (S06E06)
2009 Hot Sluts (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
The Last Nazi (S04E14)
Velká láska (TV seriál)
Svátost (S03E10)
Temnota (S03E09)
Na hraně (S03E08)
další epizody (4)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Waitress Is Getting Married (S05E05)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Darnell odhalen, část první (S04E15)
Tráva (TV seriál)
Sát a vyplivnout (S05E09)
2008 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Mac & Charlie Die: Part 2 (S04E06)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
Coalition of the Willing (S01E21)
Velká láska (TV seriál)
Království tvé (S02E08)
Ti hodní a ti zlí (S02E07)
Tajné schůzky (S02E06)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dennis Looks Like a Registered Sex Offender (S03E11)
Mac Is a Serial Killer (S03E10)
Odložené případy (TV seriál)
Pokoj, kde se dává sbohem (S04E16)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Krásná neznámá (S07E12)
2006 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Mac Bangs Dennis' Mom (S02E04)
2005 Closer (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Na vlastní oči (S01E23)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Neposlušné děti (S01E18)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Vražda na silnici I - 15 (S01E11)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Není lehké býti Greenem (S02E13)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
South of Sunset (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Fresno (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
If Thoughts Could Kill (S01E04)
1982 Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1978 Kaz (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Good Job, Thanks! (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Good Job, Thanks! (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Good Job, Thanks! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky