foto

Sandy Martin

  • nar. 1950
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Medicine Men
Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
2016 The Head Thieves
2014 Láska po anglicku
My Eleventh
2013 Ass Backwards
Lovelace: Pravdivá zpověď královny porna
2012 Sedm psychopatů
Sunset Stories
2010 Beneath the Dark
Pickin' & Grinnin'
2009 My Suicide
2008 Marley a já
Speed Freaks (TV film)
Velký Buck Howard
Zvláštní škola
2006 Pikantní salsa
2005 Adam & Steve
2004 Napoleon Dynamit
2001 Neznámá za mřížemi (TV film)
Začalo to jedné žhavé noci
2000 Marlene
1999 Ďábelská hra
1998 Krippendorfův kmen
They Come at Night
1997 Tři muži v Las Vegas
V první linii (TV film)
V záběru
1996 Zvrhlosti žen
1995 Mimo podezření
Obvinění: Proces s McMartinovými (TV film)
1994 Čínský měsíc
Nebezpečná rychlost
1991 Bezbranná
1988 Little Girl Lost (TV film)
Police Story: Cop Killer (TV film)
1987 Convicted: A Mother's Story (TV film)
Daddy (TV film)
Kenny Rogers as The Gambler, Part III: The Legend Continues (TV film)
Štamgast
1986 Extrémy
Vendetta
1985 Skutečný genius
Suburban Beat (TV film)
1983 Carpool (TV film)
1982 Farrellová pro lidi (TV film)
Jeden střevíc znamená vraždu (TV film)
48 hodin
1981 Příběh Patricie Nealové (TV film)
Sizzle (TV film)
1978 Dar lásky (TV film)
1977 2076 Olympiad
1976 False Face

TV seriály

2017 Comrade Detective (TV seriál)
The Invisible Hand (E01)
2015 Blunt Talk - Plané řeči (TV seriál)
2014 Hand of God (TV seriál)
Murder in the First (TV seriál)
Playing House (TV seriál)
2013 Dads (TV seriál)
Quick Draw (TV seriál)
The Haves and the Have Nots (TV seriál)
Wander na cestách (TV seriál)
2012 Napoleon Dynamite (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Úplně normální (TV seriál)
2011 Good Job, Thanks! (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Vymýtání ďábla (S05E09)
2010 Famílie (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
Warren the Ape (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Krevní msta (S04E07)
Pod jednou střechou (S04E06)
2009 Make It or Break It (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Svátost (S03E10)
Temnota (S03E09)
Na hraně (S03E08)
další epizody (4)
Jmenuju se Earl (TV seriál)
Darnell odhalen, část první (S04E15)
Tráva (TV seriál)
Sát a vyplivnout (S05E09)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Velká láska (TV seriál)
Království tvé (S02E08)
Ti hodní a ti zlí (S02E07)
Tajné schůzky (S02E06)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Jericho (TV seriál)
2005 Closer (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Křižovatky medicíny (TV seriál)
1999 Providence (TV seriál)
Time of Your Life (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1994 Modelky s.r.o. (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
South of Sunset (TV seriál)
1990 Equal Justice (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
Fresno (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
1985 Pásmo soumraku (TV seriál)
What's Happening Now! (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
The Duck Factory (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Greatest American Hero, The (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1978 Kaz (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2011 Good Job, Thanks! (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2011 Good Job, Thanks! (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Good Job, Thanks! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace