foto

Jack Gwaltney

  • nar. 15.9.1960 (60 let)
    Roanoke, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Mohawk
2013 Queen City
2012 Safe
2006 Opilí slávou
2005 Black Wine
Miluj souseda svého
2004 Despacito
2002 Checkout
1998 Stav obležení
1997 G. I. Jane
1996 One Way Out
1994 Porota
Risk
The Cosby Mysteries (TV film)
Ztracený syn 3 (TV film)
Ztracený syn 4 (TV film)
1990 Vital Signs
1989 Oběti války

TV seriály

2013 Nultá hodina (TV seriál)
Stoupenci zla (TV seriál)
Závěrečná kapitola (S01E15)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Kvarteto (S01E10)
Vzpomínky (TV seriál)
Golden Bird (S01E09)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Failure is Lonely (S04E10)
I'm Worried About My Dog (S04E07)
I'd Prefer My Old Office (S04E03)
další epizody (5)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Podraz (S01E19)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Rescue (S12E10)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Invaze (S06E05)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Zrzka (S08E11)
2008 John Adams (TV seriál)
Zbytečná válka (E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Cold (S09E19)
2006 Angelin tým (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2005 Slepá justice (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Pád (S01E17)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Návnada (S02E09)
Právo a pořádek (TV seriál)
Patient Zero (S14E03)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Rozparovač (S01E17)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Jak to skoulet s koulemi (S04E10)
2000 Soul Food (TV seriál)
Třetí hlídka (TV seriál)
Nature or Nurture? (S01E16)
Znovu na světě (TV seriál)
Disco Inferno (E12)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Disrobed (S01E13)
1999 Providence (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Trinity (TV seriál)
1997 Dellaventura (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Navy Blues (S08E03)
1996 Profit (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)
Poison Ivy (S01E08)
1985 Spenser: For Hire (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky