foto

Anne Gerard

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Unanswered Prayers (TV film)
2001 Tři slepé myšky (TV film)
1998 Znovunalezený život (TV film)
1996 Co jsi to za matku?
1992 Příběh Dennise Littkyho (TV film)
1991 Případ doktorky Willisové (TV film)
1982 Love Child

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace