foto

Peter Koch

  • nar. 23.1.1962 (56 let)
    Nassau County, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Rusty Tulloch
2000 Obžaloba
1999 Rudé komando
1997 Spiknutí
1996 Náhradní matka
The Rockford Files: Friends and Foul Play (TV film)
1994 Město vyvolených (TV film)
Snímek na tělo
1993 Sunset Grill
1992 Dinosauři!
Hráč
Jenom Ty
1991 Hra o dámu
Skrytá můra
Ted and Venus
Úlovek z Beverly Hills
1989 Zajíček
1988 Johnny, buď hodný
1986 Bojové nasazení
Žár

TV seriály

2017 Haymaker (TV seriál)
2014 Enlisted (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Konec dobrých dní (E01)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Muži v klobouku (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Nehoda na lovu (S01E02)
Raven (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Tortellis, The (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace