foto

Peter Koch

  • nar. 23.1.1962 (57 let)
    Nassau County, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rusty Tulloch
2000 Obžaloba
1999 Rudé komando
1997 Spiknutí
1996 Náhradní matka
The Rockford Files: Friends and Foul Play (TV film)
1994 Město vyvolených (TV film)
Snímek na tělo
1993 Sunset Grill
1992 Dinosauři!
Hráč
Jenom Ty
1991 Hra o dámu
Skrytá můra
Ted and Venus
Úlovek z Beverly Hills
1989 Zajíček
1988 Johnny, buď hodný
1986 Bojové nasazení
Žár

TV seriály

2017 Haymaker (TV seriál)
2014 Enlisted (TV seriál)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Konec dobrých dní (E01)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
Muži v klobouku (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Nehoda na lovu (S01E02)
Raven (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Městečko Evening Shade (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)
Tortellis, The (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky