foto

Gary Stockdale

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Keep Calm and Tampon
2002 True West (TV film)
2000 Hayley Wagner, Star (TV film)
Nothing Sacred
1999 Love American Style (TV film)
1996 364 Girls a Year
1995 Phobophilia: The Love of Fear (TV film)
TV Wheel, The (TV film)
1990 Don't Try This at Home! (TV film)
1989 Dance of the Damned
Girl Talk
Picasso Trigger 2: Divoké pobřeží
Stripped to Kill II: Live Girls
Ďáblův mstitel
1988 Arizona Heat
Necromancer
Olympus Force: The Key
Picasso Trigger
1987 If We Knew Then
Velké kozy na Havaji

TV seriály

1997 Johnnytime (TV seriál)
Knight Rider tým (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Troll Bride (S01E24)
The Crucible (S01E23)
The Great Mistake (S01E22)
další epizody (10)
1996 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
A Girl and Her Cat (S01E11)
Sweet & Sour Victory (S01E10)
Geek Like Me (S01E09)
další epizody (10)
1994 Unpleasant World of Penn & Teller, The (TV seriál)
1990 They Came from Outer Space (TV seriál)

Dokumentární

2007 Fired!
2005 The Aristocrats
2003 Penn & Teller: Bullshit! (TV seriál)
1995 Todos os Corações do Mundo
1989 Forbidden City, U.S.A.

TV pořady

2004 Last Laugh '04 (TV pořad)
2001 The 25 Hottest Stars Under 25 (TV pořad)
2000 To Tell the Truth (TV pořad)
1998 Sin City Spectacular (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Labutí princezna
1989 Malý Nemo: Dobrodružství v Dřímkově

TV seriály

1999 Spongebob v kalhotách (TV seriál)
1997 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Cat Showdown (S01E19)
1990 Cop Rock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace