foto

Pascale Arnaud

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Tvář spravedlnosti (TV film)
2009 Královna a kardinál (TV film)
2007 L'embrasement (TV film)
Náhradní máma (TV film)
Valentina a spol. (TV film)
2006 Špatně rozdané karty (TV film)
2005 Bel Ami (TV film)
2004 Haute coiffure (TV film)
Penn sardines (TV film)
2002 Et demain, Paula? (TV film)
2001 Filles à papa, Les (TV film)
Nuit du chien, La
2000 On s'embrasse?
1999 Complices, Les (TV film)
Jésus (TV film)
Maison de famille (TV film)
1998 Un mois de réflexion (TV film)
1997 Sapho (TV film)
1996 Tendre piège (TV film)
1995 Bonjour tristesse (TV film)

TV seriály

2016 Policajtka Barbie (TV seriál)
Jaká matka, taková dcera (S04E06)
Co oči nevidí, srdce nebolí (S04E05)
2015 Nina (TV seriál)
Pour le meilleur et pour le pire (S01E02)
La Rentrée (S01E01)
Policajtka Barbie (TV seriál)
Il faut laver son linge sale en famille (S03E06)
Si ce n'est toi, c'est donc ton frère (S03E05)
2014 Origines (TV seriál)
Le Sacrifice du pélican (S01E06)
A double tour (S01E02)
L'arbre déchiré (S01E01)
2013 Policajtka Barbie (TV seriál)
Bohatý ten, kdo nic nedluží (S01E06)
Čím kdo zachází, tím také schází (S01E05)
2012 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Past (S04E11)
Tajné polibky (S04E09)
Návštěvník (S04E07)
2011 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'affaire de la rue des Francs-Bourgeois (S04E02)
2010 Nicolas Le Floch (TV seriál)
Le grand veneur (S03E02)
La larme de Varsovie (S03E01)
2009 Nicolas Le Floch (TV seriál)
L'Affaire Nicolas Le Floch (S02E02)
Le fantôme de la Rue Royale (S02E01)
2005 Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Trois femmes flics (TV seriál)
2002 S.O.S. 18 (TV seriál)
2000 Ženská spravedlnost (TV seriál)
1999 Crèche, La (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 L'histoire du samedi (TV seriál)
Les Boeuf-carottes (TV seriál)
1993 Regards d'enfance (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky