foto

Helen Scott

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Dark River
Jak balit holky na mejdanech
2014 Podezření pana Whichera: Vražedné tajemství (TV film)
2013 Sobecký obr
The Great Train Robbery (TV film)
2011 Bouřlivé výšiny
2010 Some Dogs Bite (TV film)
2009 Fish Tank
2006 Red Road
The Only Boy for Me (TV film)

TV seriály

2020 Baghdad Central (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Small Axe (TV seriál)
2018 Skandál po anglicku (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 2 (S03E02)
Epizoda 1 (S03E01)
2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2014 The Lost Honour of Christopher Jefferies (TV seriál)
2013 The Politician's Husband (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2012 Public Enemies (TV seriál)
1998 Get Real (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1985 EastEnders (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky