foto

Ines Lutz

  • nar. 15.6.1983 (36 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Weingut Wader - Das Familiengeheimnis (TV film)
Weingut Wader - Die Erbschaft (TV film)
2010 Der Komödienstadel - Die Doktorfalle (divadelní záznam)
2005 Boris the Diamond Catcher (studentský film)
2001 Rave Macbeth

TV seriály

2019 Watzmann ermittelt (TV seriál)
2017 WaPo Bodensee (TV seriál)
Der Fremde (S01E04)
2014 Herzensbrecher - Vater von vier Söhnen (TV seriál)
Vatergefühle (S01E10)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2001 Mein Leben & ich (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1997 St. Angela (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace