foto

Andreas Bittl

  • nar. 4.10.1973 (47 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Polizeiruf 110 - Der Ort, von dem die Wolken kommen (TV film)
Polizeiruf 110 - Die Lüge, die wir Zukunft nennen (TV film)
2017 Tatort – Die Liebe ist ein seltsames Spiel (TV film)
2016 Alles aus Liebe (TV film)
2015 Die Udo Honig Story (TV film)
Einer für alle, alles im Eimer (TV film)
Ellas Entscheidung (TV film)
2014 Perfektes Timing
2013 Dear Courtney
2012 Der Uhrmacher (studentský film)
Der goldene Zweig (studentský film)
2009 Místo dopadu: Berlín (TV film)
2007 Das Wilde Leben
2004 Tatort - Eine ehrliche Haut (TV film)
2002 Erste Ehe (studentský film)
Liebe ohne Fahrschein (TV film)
2000 Tatort - Blüten aus Werder (TV film)
1998 Sechs Schüsse auf einen Minister (TV film)
1996 Angeschlagen (TV film)

TV seriály

2020 Ein Krimi aus Passau (TV seriál)
Die Donau ist tief (E02)
2018 München Grill (TV seriál)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Drsná realita (S21E08)
2015 Hubert a Staller (TV seriál)
Bauernopfer (S04E07)
Mord im Möbelland (S04E03)
2014 Heiter bis tödlich - Monaco 110 (TV seriál)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Das Opfer vom Regenstein (S02E09)
2012 Die Chefin (TV seriál)
2008 Der Kaiser von Schexing (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1997 Einsatz Hamburg Süd (TV seriál)
1995 Der Mond scheint auch für Untermieter (TV seriál)
1994 Unsere Schule ist die Beste (TV seriál)
1993 Wildbach (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Der Primus: Franz Josef Strauß (TV film)

Divadelní záznam

2018 Der Komödienstadel - Odel verpflichtet (divadelní záznam)
2016 Der Komödienstadel - Göttinnen weißblau (divadelní záznam)
2015 Der Komödienstadel - Der fast keusche Josef (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky