foto

Joaquín Furriel

  • nar. 26.8.1974 (46 let)
    Buenos Aires, Argentina

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 El año de la Furia
Tušení
2019 Syn
Taxi a Gibraltar
2018 Enterrados
Naprostá láska
Rodokmen krve
Trhlina ve zdi
2016 El faro de las orcas

TV seriály

2019 Bronzová zahrada (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2017 Bronzová zahrada (TV seriál)
Casilda (S01E08)
El pórtico (S01E07)
Kara Kane (S01E06)
další epizody (8)
2015 Entre caníbales (TV seriál)
2014 Sres. Papis (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky