foto

Alex Vafiopoulos

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2014 Perfektes Timing
2012 Lou lässt los
2005 Die Mandantin (TV film)
Letztes Kapitel (TV film)
2003 Sperling und die Angst vor dem Schmerz (TV film)

TV seriály

1998 Vier Spezialisten, Die (TV seriál)
1996 Sperling (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Kameramanská filmografie

Producentská filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2014 Perfektes Timing

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky