foto

Tony O'Dell

  • nar. 30.1.1960 (59 let)
    Pasadena, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Karate Kid 3 - a.z.
1986 Karate Kid 2
Obchoďák smrti
1985 Evils of the Night
1984 Karate Kid
1983 Hadley's Rebellion
1981 Puppy Saves the Circus, The (TV film)
Rivals
1980 A zase zamilovaná

TV seriály

2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
2010 Na parket! (TV seriál)
2002 George Lopez (TV seriál)
1996 Správná Susan (TV seriál)
1995 In the House (TV seriál)
1986 Head of the Class (TV seriál)
1985 Otherworld (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Lottery! (TV seriál)
Puppy's Further Adventures, The (TV seriál)
1982 Scooby-Doo and Scrappy-Doo Puppy Hour, The (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1979 Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)

TV pořady

1980 Fridays (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace