foto

Eumenio Blanco

  • nar. 9.1.1891
    Manzaneda, Ourense, Galicia, Španělsko
  • zem. 9.3.1984 (93 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Blízká setkání třetího druhu
1975 Black Bird, The
1974 Nevěsta pro Zandyho
1968 The Shakiest Gun in the West
1967 Last Challenge, The
1965 Do Not Disturb
1963 Sladká Irma
1961 The Young Savages
1960 One Foot in Hell
Pay or Die
Ďáblice v růžovém trikotu
1959 Beloved Infidel
1958 Chci žít!
Escape From Red Rock
Kolt pro leváka
1957 Mister Cory
Přelet přes oceán
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
Muž, který věděl příliš mnoho
1955 The Prodigal
1954 Drums of Tahiti
1953 Dangerous When Wet
Julius Caesar
Páni mají radši blondýnky
The President's Lady
1952 The Miracle of Our Lady of Fatima
1951 Cuban Fireball
My Favorite Spy
The People Against O'Hara
1950 Black Hand
The Baron of Arizona
The Furies
The Toast of New Orleans
1949 House of Strangers
1948 Jungle Jim
Tenth Avenue Angel
1947 Fiesta
Honeymoon
Pryč od minulosti
1945 San Antonio
West of the Pecos
1944 Braziliana
Machine Gun Mama
The Conspirators
The Mummy's Curse
1943 Above Suspicion
Background to Danger
Komu zvoní hrana
1940 Pound Foolish
Zelené peklo
1939 Secret Service of the Air
1937 Charlie Chan at Monte Carlo
Dangerously Yours
Swing High, Swing Low
1935 Old Spanish Onion, An
Sunset of Power
1932 Soñadores de gloria
1930 El cuerpo del delito
Precio de un beso, El

TV seriály

1968 Here Come the Brides (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 I Dream of Jeannie (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Uprchlík (TV seriál)
1962 The Lloyd Bridges Show (TV seriál)
1960 Thriller (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Man with a Camera (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
Zorro (TV seriál)
1956 Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 The Range Rider (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace