foto

Franck Amiach

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Distant Vision (TV film)
2014 Asteroid vs. Země (TV film)
Drifting
2013 Turf
2006 Sedadla v parteru
2005 Olé!
2001 Belphegor: Fantom Louvru
À bicyclette (TV film)
2000 Deux frères (TV film)
1999 Děti století
Le schpountz
1998 Paparazzi

TV seriály

2007 Collection Fred Vargas (TV seriál)
1997 Combats de femme (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)

Dokumentární

2004 Vteřiny před katastrofou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace