foto

Michael Cambridge

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Serving Up Richard
2000 Otec nebo syn?
1996 Bez domova
West New York
1994 Vraždící zbraň
1990 Stav milosti
1985 The Little Sister (TV film)
1982 Mission Hill
1981 The Dark End of the Street

TV seriály

2008 Mentalista (TV seriál)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Guardian (S05E11)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Sonata for Solo Organ (S01E21)
1990 Against the Law (TV seriál)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
1988 Tattingers (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky