foto

Joaquín Dicenta

  • nar. 1863
    Calatayud, Zaragoza, Španělsko
  • zem. 20.2.1917
    Alicante, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1948 Conflicto inesperado - divadelní hra
1945 Bésame mucho - divadelní hra
1935 Nobleza baturra - divadelní hra
Rosario la cortijera - divadelní hra
1925 Señor feudal, El - divadelní hra
1924 Rosario, la cortijera - divadelní hra
1923 Curro Vargas - divadelní hra
1917 Juan José - divadelní hra

TV seriály

1965 Alta comedia (TV seriál)

Spisovatelská filmografie

Filmy

1954 Costa d'África, O - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky