foto

Mia Andersson

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Guldbaggen

Kostymérská filmografie

Filmy

2020 Nattåget
2019 Dokonalý pacient
Turpa Kiinni Minun Haters
2017 Havrani
I Will Always Love You Kingen
2015 Čest mezi zloději
2012 Rendez-vous à Kiruna

TV seriály

2020 Medvědín (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2018 Vražedná konstelace (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
další epizody (7)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Gentlemen

TV seriály

2016 Gentlemen & Gangsters (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky