foto

Rhodes Reason

  • nar. 19.4.1930
    Glendale, California, USA
  • zem. 26.12.2014 (84 let)
    Palm Springs, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1977 Sensitive, Passionate Man, A (TV film)
1976 Cat Murkil and the Silks
1974 Happy Anniversary and Goodbye (TV film)
1970 Delta Factor, The
Prudence and the Chief (TV film)
1967 King Kong no gjakušú
1961 A Fever in the Blood
1959 The Big Fisherman
Yellowstone Kelly
1958 Sea Divers (TV film)
1957 Jungle Heat
Man-Eater - a.z.
Voodoo Island
1956 Crime Against Joe
Emergency Hospital
Flight to Hong Kong
Tension at Table Rock
The Desperados Are in Town
1955 Lady Godiva of Coventry
1954 Dynamite, the Story of Alfred Nobel (TV film)

TV seriály

1975 Phyllis (TV seriál)
1974 The Manhunter (TV seriál)
1972 Bob Newhart Show, The (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
1963 Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
1961 Bus Stop (TV seriál)
1960 Surfside 6 (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Bourbon Street Beat (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Philip Marlowe (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
White Hunter (TV seriál)
1956 Chevron Hall of Stars (TV seriál)
Wire Service (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Frontier (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
TV Reader's Digest (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Adventures of Champion (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)
1950 Stars Over Hollywood (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace