foto

Hela Gruel

  • nar. 4.8.1902
    Bremen, Německá říše
  • zem. 23.10.1991 (89 let)
    Wedel, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Himmel und Erde (TV film)
1974 Lord z Barmbecku
1973 Täter auf der Spur - Blinder Haß, Dem (TV film)
1971 Täter auf der Spur - Tod am Steuer, Dem (TV film)
1970 Pro každého něco
1969 Täter auf der Spur - Das Fenster zum Garten, Dem (TV film)
1968 Einer fehlt beim Kurkonzert (TV film)
Mathilde Möhring (TV film)
Vražda ve Frankfurtu (TV film)
1967 Brooklynský klub vrahů
Die Nibelungen - Siegfrieds Tod (TV film)
Die Nibelungen, Teil 2 - Kriemhilds Rache
1966 Die Hundertste Nacht (TV film)
Herr Puntila und sein Knecht Matti (TV film)
Wo blieb Friedrich Weisgerber? (TV film)
1965 Das letzte Kapitel (TV film)
Die Katze im Sack (TV film)
Wovon die Menschen leben (TV film)
1964 Haben (TV film)
Zur Rose und Krone (TV film)
1963 Stahlnetz - Das Haus an der Stör (TV film)
1962 Bluthochzeit
Hostinec na Temži
Stahlnetz - In jeder Stadt... (TV film)
1961 Bis zum Ende aller Tage
Stahlnetz - In der Nacht zum Dienstag... (TV film)
Zelený lučištník
1960 Herr Puntila und sein Knecht Matti
Nacht fiel über Gotenhafen
Stahlnetz - Verbrannte Spuren (TV film)
1959 Buddenbrooks - 1. Teil
Buddenbrooks - 2. Teil
Stahlnetz - Das Alibi (TV film)
1957 Lissy
Schlösser und Katen
Stopa vede do tmy
1956 Thomas Müntzer
1954 Leuchtfeuer
1938 Im Zeichen des Vertrauens. Ein Beyer-Film
1936 Stadt Anatol

TV seriály

1977 Ein Mann kam im August (TV seriál)
1976 Inspektion Lauenstadt (TV seriál)
1975 Stechlin, Der (TV seriál)
1973 Arpad le tzigane (TV seriál)
1969 Percy Stuart (TV seriál)
1968 Hafenkrankenhaus (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
1961 Gestatten - Mein Name ist Cox (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace