foto

Klaus Höhne

  • nar. 13.6.1927
    Hamburg, Německá říše
  • zem. 21.8.2006 (79 let)
    Murnau am Staffelsee, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Ärzte: Dr. Vogt - Leben auf dem Spiel (TV film)
1997 Ärzte: Dr. Vogt - Freundschaften (TV film)
Ärzte: Dr. Vogt - Neuanfang (TV film)
1993 Anwalt Abel - Sprecht mir diesen Mörder frei (TV film)
1991 Die Männer vom K3 - Der Vollmondmörder (TV film)
Rothenbaumchaussee (TV film)
1989 Radiofieber (TV film)
1986 Fräulein von damals, Die (TV film)
1984 Das zerbrochene Haus (TV film)
Die Frau des Kommissars (TV film)
Is' was, Kanzler
Kornelia (TV film)
Zítra v Alabamě
1983 Die wilden Fünfziger
1982 Flucht aus Pommern (TV film)
Shalom Pharao
1981 Amphitryon (TV film)
1980 Defekte (TV film)
Herkulespillen (TV film)
Knobbes Knoten (TV film)
1979 Drei Bürger zum Geburtstag
1978 Eifersucht (TV film)
Kinderparty (TV film)
Lady Dracula
1977 Haupttreffer, Der (TV film)
1975 Insel der Krebse, Die (TV film)
Keine Spürhunde für den Fiskus (TV film)
Stumme Zeugen (TV film)
1974 Eintausend Milliarden (TV film)
1973 Kleiner Mann - was nun? (TV film)
Sieger von Tambo, Der (TV film)
1972 Pueblo-Affaire, Die (TV film)
1971 Der Herr Schmidt - Ein deutsches Spektakel mit Polizei und Musik (TV film)
Der Hitler/Ludendorff-Prozeß - Szenen aus einem Hochverratsprozeß in einer Republik ohne Republikaner (TV film)
Im Fahrwasser (TV film)
La Femme, le Mari et la Mort oder Über die Schwierigkeiten, seinen Mann umzubringen (TV film)
1970 Die vierzig Irrtümer des Herodes (TV film)
Gezeiten (TV film)
1969 Asche des Sieges (TV film)
Die Flucht nach Ägypten (TV film)
Goldene Städte (TV film)
Soumrak bohů
1968 Benachrichtigung, Die (TV film)
Das Berliner Zimmer (TV film)
Der Monat der fallenden Blätter (TV film)
Die goldene Pille
Kriminalmuseum - Das Goldstück (TV film)
Vier Stunden von Elbe 1 (TV film)
1967 Der Prozeß der Jeanne D'Arc zu Rouen (TV film)
Die Mohrin (TV film)
Die Schule der Frauen (TV film)
Kriminalmuseum - Das Kabel (TV film)
Wilder Reiter GmbH
1966 Adrian, der Tulpendieb
Der Witzbold (TV film)
Destry reitet wieder (TV film)
Kirschgarten, Der (TV film)
Kubinke (TV film)
Richter von London, Der (TV film)
Towarisch (TV film)
1965 Das Strafquartett: Ein Knastical (TV film)
Graf Bobby, der Schrecken des wilden Westens
Kriminalmuseum - Das Feuerzeug
Nebbich, Der (TV film)
1964 Georges Dandin (TV film)
Unsere deutschen Kleinstädter (TV film)
1963 Stalingrad (TV film)
1960 Agatha, laß das Morden sein!
1959 Konto ausgeglichen (TV film)

TV seriály

1998 Siska (TV seriál)
1997 Neues aus Büttenwarder (TV seriál)
1995 Zoff und Zärtlichkeit (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Blankenese (TV seriál)
Heimatgeschichten (TV seriál)
Ärzte (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
1992 Der Fotograf oder Das Auge Gottes (TV seriál)
1989 Forstinspektor Buchholz (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
Oh Gott, Herr Pfarrer (TV seriál)
Spielergeschichten (TV seriál)
Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Eine starke Frau (S03E11)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Ein heikler Fall (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Místo činu (TV seriál)
Acht, neun, aus! (S01E166)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Zeiten ändern sich, Die (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Der Schläfer (S01E152)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Ein Abend mit Georg Thomalla (TV seriál)
Gastspieldirektion Gold (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
Unheimliche Geschichten (TV seriál)
1981 Exil (TV seriál)
Tegtmeier klärt auf (TV seriál)
1980 Berlín, Alexandrovo náměstí (TV seriál)
Mein Traum vom Traum des Franz Biberkopf von Alfred Döblin – Ein Epilog (E14)
Wie soll man leben, wenn man nicht sterben will (E02)
Luzie, der Schrecken der Straße (TV seriál)
1979 Doktor Puclík (TV seriál)
Kapitel für sich, Ein (TV seriál)
St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Der King (S01E96)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
Oh, dieser Vater (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Der Mann auf dem Hochsitz (S01E84)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Flieder für Jaczek (S01E72)
1976 Alle Jahre wieder: Die Familie Semmeling (TV seriál)
Der Anwalt (TV seriál)
Der Winter, der ein Sommer war (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Zwei Flugkarten nach Rio (S01E62)
Kassensturz (S01E60)
1975 Místo činu (TV seriál)
Die Rechnung wird nachgereicht (S01E47)
1974 Aus Liebe zum Sport (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Die Fälle des Herrn Konstantin (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Eine todsichere Sache (S01E37)
1972 Místo činu (TV seriál)
Kennwort Gute Reise (S01E24)
Strandgut (S01E19)
Kressin und die Frau des Malers (S01E18)
další epizody (4)
1971 Les aventures du capitaine Luckner (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Frankfurter Gold (S01E06)
1969 Bitte recht freundlich, es wird geschossen (TV seriál)
Der Kommissar (TV seriál)
1966 Poklad na ostrově (TV seriál)
1965 Die seltsamen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Fernfahrer (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)

Divadelní záznam

1962 Rose Bernd (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1965 Melodien aus Amerika (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky