foto

Oscar Rudolph

  • nar. 2.4.1911
    Cleveland, Ohio, USA
  • zem. 1.2.1991 (79 let)
    Encino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1976 Wackiest Wagon Train in the West, The
1962 Don't Knock the Twist
The Wild Westerners
1961 Twist Around the Clock
1960 Tom, Dick and Harry (TV film)
1959 Doctor Mike (TV film)
1957 Ride Back, The
1954 Rocket Man, The

TV seriály

1973 Dusty's Trail (TV seriál)
Here We Go Again (TV seriál)
1972 Temperatures Rising (TV seriál)
The Paul Lynde Show (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Ghost & Mrs. Muir (TV seriál)
1967 The Flying Nun (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Pruitts of Southampton (TV seriál)
1965 Gidget (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1963 My Favorite Martian (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
Mr. Smith Goes to Washington (TV seriál)
1961 Tallahassee 7000 (TV seriál)
1960 My Sister Eileen (TV seriál)
The Best of the Post (TV seriál)
1959 Adventure Showcase (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Behind Closed Doors (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Ann Sothern Show (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The George Sanders Mystery Theater (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
Jane Wyman Presents The Fireside Theatre (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Steve Donovan, Western Marshal (TV seriál)
1953 Private Secretary (TV seriál)
1952 My Hero (TV seriál)
The Ford Television Theatre (TV seriál)
The Hunter (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace