foto

Maxine Semon

  • nar. 8.4.1909
    Kalamazoo, Michigan, USA
  • zem. 18.10.1985 (76 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1971 Kouzelná slečna Priceová
Million Dollar Duck, The
1966 The Ghost and Mr. Chicken
1956 The Opposite Sex
1951 Father Takes the Air
1950 Father's Wild Game
1948 Campus Honeymoon
1947 Dragnet
The Gangster
The Shocking Miss Pilgrim
1945 A Sporting Chance
It's Your Move
Let's Go Stepping
The Falcon in San Francisco
Two O'Clock Courage
1944 Feather Your Nest

TV seriály

1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Maude (TV seriál)
1966 That Girl (TV seriál)
1965 Rodina Addamsova (TV seriál)
Morticia, the Breadwinner (S01E26)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Grindl (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
1962 Room for One More (TV seriál)
1960 My Three Sons (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Date with the Angels (TV seriál)
How to Marry a Millionaire (TV seriál)
The Lucy-Desi Comedy Hour (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 The People's Choice (TV seriál)
Those Whiting Girls (TV seriál)
1951 I Love Lucy (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
1949 The Life of Riley (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace