foto

Tomiko Išii

  • nar. 12.1.1935 (84 let)
    Ósaka, Osaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Kageró no cudži: Kengó fukkacu! – Inemuri Iwane Edo zóši
2012 Kusogaki no kokuhaku
2011 Ikon ari (TV film)
Kikanakatta bašo (TV film)
2009 Gekidžóban Čó Kamen raidá den'ó & Dikeido Neo dženeréšonzu – Onigašima no senkan
2008 Nidžusseiki šónen
Tajemství polévky rámen
2006 Kabečoro jamori
2002 Hanzai kóšónin Juriko 2: Minakami onsen takekomori džiken (TV film)
Jonaoši kómuin the Kóšónin 1 (TV film)
2001 Hanzai kóšónin Juriko (TV film)
2000 Zeimu čósakan madogiwa Taró no džikenbo 4 (TV film)
1997 Akai reikjúša 7: Futago no hicugi (TV film)
Koi wa maiorita
1996 Smím prosit?
Súpá no onna
1995 Gamera: Strážce vesmíru
1993 Gurenbana
Private Lessons II
1989 Kaseifu wa mita! 7 (TV film)
1988 Kaseifu wa mita! 6 (TV film)
1987 Kaseifu wa mita! 5 (TV film)
1986 Bučó no aidžin: Pinku no sutokkingu
Kaseifu wa mita! 4 (TV film)
Tokei - Adieu l'hiver
1985 Be bop highschool
Kaseifu wa mita! 3 (TV film)
Taifú kurabu
1984 Appassionato
Irodorigawa
Kaseifu wa mita! 2 (TV film)
1983 Amagigoe
Bitva u Cušimy
Macumoto Seičó no Acui kúki: Kaseifu wa mita! Fúfu no himicu "Kogeta" (TV film)
Otoko wa curai jo: Tabi to onna to Toradžiró
Ušimicu no mura
1982 Highteen boogie
Velká japonská válka
1981 Toritate no kagajaki
1978 Joru ga kuzureta
1977 Beauty Pair: Makkana seišun
Edogawa Rampo no indžú
Jakjúkjó no uta
Kiri no hata
1976 Zoku ningen kakumei
1975 Mamuši to aodaišó
1974 Tomodači
1973 Mijamoto Musaši
1972 Bakučiuči gaiden
Kage no cume
Kamišibai Šówa ši: Ógon batto ga jattekuru
Umarekawatta Tamegoró
1971 Ginčó wataridori
Hacuwarai: Bikkuri bušidó
Joru no tekubariši: Suke senningiri
1970 Šowa zankjóden: Šindemoraimasu
1969 Joru no mesu: Tošiue no onna
Mito kómon manjúki
1968 Fukeba tobu jóna otoko da
Heitai gokudó
Ikasama bakuči
Kaettekita gokudó
Minagoroši no reika
Otoko no šóbu: Bjakko no tecu
Sukurappu šúdan
1967 Kigeki: Tókjó no inakappe
Kurenai no nagareboši
Ninkjó kaši no Išimacu
Zoku Rókjoku komoriuta
1966 Káčan to džúičinin no kodomo
Otoko no kao wa rirekišo
1965 Dainippon čanbaraden
Džikan desu jo (TV film)
Namikage
Osorezan no onna
Šunpuden
1964 Nikutai no mon
1962 Tókjó sanosa musume
1961 Šin Nitóhei monogatari: Medataku gaisen no maki
1960 Inoči no taikecu
Waga ai
Ótone mudžó
1959 Ganrjúdžima zenja
1958 Joku
Joru no hamon
Ukijoburo
1957 Akebonosó no sacudžin
Nerawareta dojóbi
Nindžó misui
1956 Haha širajuki
Jadžikita dóčúki
1955 Kago de iku no wa

TV seriály

2013 Keidži 110 kiro (TV seriál)
2012 Mósó sósa (TV seriál)
2007 Kageró no cudži (TV seriál)
2004 Kaiki daikazoku (TV seriál)
1997 Dendži sentai Megarendžá (TV seriál)
1977 Aniki (TV seriál)
1976 Kajóbi no aicu (TV seriál)
1974 Zatóiči monogatari (TV seriál)
1973 Hašire! K-100 (TV seriál)
1971 Ore wa otoko da! (TV seriál)
1970 Džikan desu jo (TV seriál)
1968 Kenkataró (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace