foto

Soo-yeon Han

  • nar. 24.4.1983 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jinbeom
Kasenta
2017 Deoking
2016 Doba temna
2015 Akineun salah issda
2013 Reonningmaen
2011 Chaepowang
Dalbit gileoolligi
Mobidik
2010 Chameul soo eoptneun
2009 Neowa naeui 21 segi
2008 Dongshini jamdeun saie
Modeon boi
2007 Doremipasollasido
2006 Joyonghan sesang
2005 Yeokjeonui myeong-su

TV seriály

2019 Hoisa gagi sileo (TV seriál)
2018 Chinaehaneun pansanimkke (TV seriál)
2017 Hoonjang Osoonnam (TV seriál)
2016 Baempaieo tamjeong (TV seriál)
Gureumi geurin dalbit (TV seriál)
2015 Siljongneuwaleu M (TV seriál)
2014 Haiseukool - reobeuon (TV seriál)
Ilriitneun sarang (TV seriál)
2011 49il (TV seriál)
2008 Byeolsoongeom sijeun 2 (TV seriál)
2003 Nae insaengui kongkkakji (TV seriál)
2001 Ttakjohah (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky