foto

Donald Hotton

  • nar. 29.3.1933
  • zem. 14.4.1999 (66 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Osobní strážce
1991 Pozdě k večeři
Runestone
1990 Pohřben zaživa (TV film)
Tanec s vlky
1989 Freeway Maniac
Hollywoodský detektiv (TV film)
Settle the Score (TV film)
1988 Hot to Trot
1987 Vrah vedle nás
1986 Jak chutná černá
Triplecross (TV film)
Vetřelci z Marsu
1985 Children of the Night (TV film)
1984 Vraždy podle kalendáře (TV film)
1983 Brainstorm
Deadly Lessons (TV film)
1982 Mae West (TV film)
Mauzoleum
Thou Shalt Not Kill (TV film)
1980 The Hearse
The Night the City Screamed (TV film)
1979 Nightwing
Čínský syndrom
1978 A Question of Love (TV film)
Bud and Lou (TV film)
Fast Lane Blues (TV film)
Stoupat jak dým
The Comedy Company (TV film)

TV seriály

1989 Lebkouni (TV seriál)
Quantum Leap (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Airwolf (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1978 The Paper Chase (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1966 Dark Shadows (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace