foto

Seok-joon Lee

  • nar. 5.8.1972 (47 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Geomsawejeon
Gosanja, daedongyeojido
2012 Podezřelý X
2011 Meotjin insaeng
2003 4 inyong shiktak
2001 Mari iyagi

TV seriály

2016 Anaegae balameul pibnida (TV seriál)
2013 Wondeopool mama (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)
Mooshin (TV seriál)
2011 Aejung manmanse (TV seriál)
2009 Miseseutawoon nampyeoni jookeossda (TV seriál)
Salmatnabnida (TV seriál)
2008 Edeonui dongjjok (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace