foto

Alexander Herzog

  • nar. 1934
    Berlin, Německá říše
  • zem. 2009

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Astérix a velký boj
Geld macht nicht glücklich (TV film)
1988 Noemova archa v nebezpečí
1961 Der sichere Tip (TV film)

TV seriály

1994 Bibi Blocksberg (TV seriál)
1992 Glückliche Reise (TV seriál)
Wolffův revír (TV seriál)
1991 Der Hausgeist (TV seriál)
1990 Hotel Paradies (TV seriál)
1988 Benjamin Blümchen (TV seriál)
1987 Hals über Kopf (TV seriál)
Harald und Eddi (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Wie im Leben (TV seriál)
1964 Willy Reichert in... (TV seriál)
1963 Die fünfte Kolonne (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace