foto

Amish Patel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Full English Breakfast
2013 Separation
2011 Sharpay a její báječné dobrodružství (TV film)

TV seriály

2017 Dino Dana (TV seriál)
Příběh služebnice (TV seriál)
Jezebels (S01E08)
2016 Muž hledá ženu (TV seriál)
Card (S02E05)
2012 Saving Hope (TV seriál)
Skladiště 13 (TV seriál)
Střepy (S04E06)
2010 Living in Your Car (TV seriál)
2003 Sex ve městě (TV seriál)
Akcie (S06E01)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Dokumentární

2003 Letecké katastrofy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace