foto

Jan Schlubach

  • nar. 10.12.1920
    The Hague, Zuid-Holland, Nizozemsko
  • zem. 4.2.2006 (85 let)
    Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1994 Doktor Mesmer
Zelený Jindřich
1991 Colette
1989 Růžová zahrada
1986 Maschenka
Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1984 Podoba čistě náhodná
1983 Der Tod kommt durch die Tür (TV film)
1981 Berlin Tunnel 21 (TV film)
Po půlnoci
1973 Die Gräfin von Rathenow (TV film)
1972 Fledermaus, Die
1971 Deutschstunde, Die (TV film)
Sterben (TV film)
1970 Wer ist der nächste? (TV film)
1969 Das weite Land (TV film)
Die Geschichte der 1002. Nacht (TV film)
Die Ratten (TV film)
1968 Zeit der halben Herzen (TV film)
1967 Im Ballhaus ist Musike - Ein Altberliner Tanzvergnügen (TV film)
Zug der Zeit (TV film)
1966 Bei Pfeiffers ist Ball (TV film)
Geibelstraße 27 (TV film)
Gespenster (TV film)
1965 Bernhard Lichtenberg (TV film)
Klaus Fuchs: Geschichte eines Atomverrats (TV film)
Port Royal (TV film)
1964 Die Teepuppe (TV film)
Ich fahre Patschold (TV film)
Minna von Barnhelm (TV film)
Professor Bernhardi (TV film)
Spätsommer (TV film)
1963 Bilderkomödie (TV film)
Ich liebe dich (TV film)
1962 Schönes Wochenende (TV film)
1960 Abendstunde im Spätherbst (TV film)

TV seriály

1971 Místo činu (TV seriál)
Kressin und der tote Mann im Fleet (S01E03)

Divadelní záznam

1961 Unseliger Sommer (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky