foto

Gustl Halenke

  • nar. 1930
    Düsseldorf, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Erbin, Die (TV film)
1978 Auf den Hund gekommen (TV film)
Auf den Hund gekommen (TV film)
1977 Kante (TV film)
1965 Judith (TV film)
Keine Angst vor der Hölle?
1963 Bilderkomödie (TV film)
1960 Reise des Simon Feder, Die (TV film)
1959 Buddenbrooks - 1. Teil
Buddenbrooks - 2. Teil
1958 Wie es euch gefällt (TV film)
1957 Das unbewohnte Eiland (TV film)
1956 Kolibri - Eine Magazingeschichte (TV film)

TV seriály

1995 Radetzkymarsch (TV seriál)
1989 Fabrika na oficíry (TV seriál)
1977 Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky