foto

Richie Campbell

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tango One
2016 NW (TV film)
The Intent
2015 Harry Price: Krotitel duchů (TV film)
2011 Anuvahood
Sket
2009 Chuligán
2006 Pustina

TV seriály

2019 Alien: Isolation (TV seriál)
Wisting (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2018 Jarmark marnosti (TV seriál)
Slečna Sharpová si nachází přátele (E02)
Smrt v ráji (TV seriál)
The Healer (S07E04)
2017 Prolhaní (TV seriál)
The Marshes (S01E06)
Check Mate (S01E05)
Catherine (S01E04)
další epizody (6)
Frankensteinova kronika (TV seriál)
The Marriage of Heaven and Hell (S02E05)
Little Boy Lost (S02E04)
Seeing the Dead (S02E03)
další epizody (5)
2015 Eve (TV seriál)
Frankensteinova kronika (TV seriál)
Lost and Found (S01E06)
The Frankenstein Murders (S01E05)
The Fortune of War (S01E04)
další epizody (6)
Inspektor Banks (TV seriál)
Přízraky - 2. část (S04E06)
Přízraky - 1. část (S04E05)
2014 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Mimo dobro a zlo 2 (S08E06)
Mimo dobro a zlo 1 (S08E05)
2013 Breathless (TV seriál)
Episode 6 (E06)
2011 Top Boy (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky