foto

Gi-won Yoon

  • nar. 3.8.1971 (49 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Susanghan ius
2018 Sinjeonraedonghwa
2012 Naneun wangyirosoyida
2007 Salgyeol
2006 Nuga geunyeowa jasseulkka?
2004 Yeogosaeng sijipgagi

TV seriály

2016 Annyeong nae sojeonghan saram (TV seriál)
Ddanddara (TV seriál)
2015 Oneulbooteo saranghae (TV seriál)
Yihonbyunhosaneun yeonaejoong (TV seriál)
2013 Cheonmyung : joseonpan domangja yiyaki (TV seriál)
2012 Kangchulbonsaek (TV seriál)
Paeseon wang (TV seriál)
2011 Beodibeodi (TV seriál)
Boseuga dallajyeotteoyo (TV seriál)
Episode 18 (E18)
Episode 17 (E17)
Episode 16 (E16)
další epizody (18)
2010 Chuno (TV seriál)
Jejungwon (TV seriál)
Shinira bulriwoon sanai (TV seriál)
Sikeurit gadeun (TV seriál)
2009 Jibong ddulgo haikick (TV seriál)
Kaingwa Abel (TV seriál)
Minami shineyo (TV seriál)
2008 Dae-hwang Saejong (TV seriál)
Dderooa (TV seriál)
On eeo (TV seriál)
Saranghae (TV seriál)
2007 Kaljapui osujeong (TV seriál)
Kyeongseong seukaendeul (TV seriál)
Saranghagi joheunnal (TV seriál)
2006 Geochimeobsi haikik! (TV seriál)
Sarangdo miumdo (TV seriál)
Sarangkwa yamang (TV seriál)
2005 Jamae bada (TV seriál)
2004 Bulmyeolui Lee Soon-shin (TV seriál)
Jakeun ahssideul (TV seriál)
2002 Jeong (TV seriál)
Raibeol (TV seriál)
2001 Gwiyeowun yeoin (TV seriál)
Uri jib (TV seriál)
2000 Eveui modeun geot (TV seriál)
Joa joa (TV seriál)
1999 Heo Joon (TV seriál)
1998 Soonpoong sanbooingwa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky