foto

Erik Valdez

  • nar. 26.8.1979 (40 let)
    Lubbock, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jarhead 3: The Siege (TV film)
Paint It Black
2010 Zombrex: Dead Rising Sun

TV seriály

2016 Mistresses (TV seriál)
Fight or Flight (S04E11)
2015 Graceland (TV seriál)
Piñon Tree (S03E05)
Chester Cheeto (S03E02)
B-Positive (S03E01)
2014 Graceland (TV seriál)
Faith 7 (S02E13)
Echoes (S02E12)
The Head of the Pig (S02E10)
další epizody (8)
2012 Breaking In (TV seriál)
The Hungover (S02E11)
Nová holka (TV seriál)
Party autobus (S01E10)
2011 Nová holka (TV seriál)
Je libo bondáž (S01E08)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Vražedná čísla (TV seriál)
Mat (S04E14)
2007 Kriminálka Miami (TV seriál)
Krém na opalování (S06E06)
2005 O.C. (TV seriál)
The Chrismukkah Bar Mitz-vahkkah (S03E10)
2004 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Už zase další výročí (S05E10)
Skok do neznáma (S05E07)
Drž se svého instinktu (S05E06)
1963 General Hospital (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 Extra (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky