foto

Søren Gam

  • nar. 28.3.1951 (66 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Zabijáci z maloměsta
2016 Ptáci nad průlivem
2013 Střelec
2008 Lille soldat
Ztracený poklad templářských rytířů III
2005 Zabití
2003 Arven
2002 Vlčí dívka
2000 Bænken
Her i nærheden
1999 Under overfladen
1996 Největší hrdinové
1995 Carmen & Babyface
Farligt venskab
1993 Smukke dreng
1987 Epidemie

TV seriály

2017 Mercur (TV seriál)
2015 The Team (TV seriál)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2002 Little People: Big Discoveries (TV seriál)
2000 Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace