foto

Søren Gam

  • nar. 28.3.1951 (67 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Zabijáci z maloměsta
2016 Ptáci nad průlivem
2013 Střelec
2008 Lille soldat
Ztracený poklad templářských rytířů III
2005 Zabití
2003 Arven
2002 Vlčí dívka
2000 Bænken
Her i nærheden
1999 Under overfladen
1996 Největší hrdinové
1995 Carmen & Babyface
Farligt venskab
1993 Smukke dreng
1987 Epidemie

TV seriály

2017 Mercur (TV seriál)
2015 The Team (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
2007 2900 Happiness (TV seriál)
2004 Ørnen (TV seriál)
2002 Little People: Big Discoveries (TV seriál)
2000 Skjulte spor (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace