foto

Allan Heinberg

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Wonder Woman

TV seriály

2017 The Catch (TV seriál)
The Mockingbird (S02E10)
The New Deal (S02E01)
2016 The Catch (TV seriál)
The Wedding (S01E10)
The Happy Couple (S01E09)
2014 Hledání (TV seriál)
Looking for $220/Hour (S01E04)
Skandál (TV seriál)
The Last Supper (S04E08)
2010 Chirurgové (TV seriál)
Smrt paní Clarkové (S06E19)
2009 Chirurgové (TV seriál)
Vzpomínky na minulost (S06E09)
Na dny budoucí! (S05E23)
2008 Chirurgové (TV seriál)
Vlož na mne ruce své (S04E11)
2007 Chirurgové (TV seriál)
Jádro pudla (S04E04)
Zkouška (S03E24)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Kdo jsem (S03E04)
2005 O.C. (TV seriál)
The Accomplice (S02E10)
2004 O.C. (TV seriál)
The Way We Were (S02E02)
The Strip (S01E26)
The Nana (S01E23)
další epizody (4)
2003 O.C. (TV seriál)
The Secret (S01E12)
The Perfect Couple (S01E10)
The Debut (S01E04)
2002 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Hledá se pomocnice (S02E20)
Sex ve městě (TV seriál)
Nápad s Vogue (S04E17)
2001 Sex ve městě (TV seriál)
Sex na venkově (S04E09)
Město duchů (S04E05)
2000 Sex ve městě (TV seriál)
Pravé děti velkoměsta (S03E15)
1995 The Naked Truth (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

1994 Správná pětka (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Terminal (S07E23)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace