foto

Rjóta Takeuči

  • nar. 22.9.1982 (38 let)
    Hyōgo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Gekidžóban Kiširjú Sentai Rjúsódžá VS Rupanrendžá VS Patorendžá
2017 Gekidžóban Fairy Tail: Dragon Cry
Haikjú!! Concept no tatakai
Haikjú!! Sainó to sense
Mahócukai no jome: Hoši macu hito – Kóhen
2016 Mahócukai no jome: Hoši macu hito – Zenpen
2015 BORUTO -NARUTO THE MOVIE-
2014 Sengoku musó SP: Sanada no šó (TV film)
2013 Hana-saku iroha: Home Sweet Home
2012 Holy Knight
2010 Darker than Black: Kuro no keiyakusha - Gaiden
Higaši no Eden gekidžóban: Paradise Lost
Shoka (TV film)
2008 Cobra the Animation: The Psychogun
2007 Stranger: Mukó hadan

TV seriály

2020 Great Pretender (TV seriál)
ID: Invaded (TV seriál)
2019 Actors: Songs Connection (TV seriál)
Boogiepop wa warawanai (TV seriál)
Given (TV seriál)
Ultraman (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Vinland Saga (TV seriál)
2018 Angolmois: Genkó kassenki (TV seriál)
Ginga eijú densecu: Die neue These (TV seriál)
Čarodějova nevěsta (TV seriál)
Live and let live. (E24)
Nothing seek, nothing find. (E23)
As you sow, so shall you reap. (E22)
další epizody (12)
2017 ACCA 13 ku kansacuka (TV seriál)
Onihei (TV seriál)
Zero kara hadžimeru mahó no šo (TV seriál)
Čarodějova nevěsta (TV seriál)
Better to ask the way than go astray. (E12)
Lovers ever run before the clock. (E11)
We live and learn. (E10)
další epizody (12)
2016 All Out!! (TV seriál)
Dagaši kaši (TV seriál)
Koro-sensei Q! (TV seriál)
Kókaku no Pandora: Ghost Urn (TV seriál)
Magic-kjun! Renaissance (TV seriál)
Nurse Witch Komugi-čan R (TV seriál)
Sakamoto desu ga? (TV seriál)
Time Bokan 24 (TV seriál)
2015 Ansacu kjóšicu (TV seriál)
Diabolik Lovers More, Blood (TV seriál)
Dimension W (TV seriál)
Gate: Džieitai kanoči nite, kaku tatakaeri (TV seriál)
Gundam: Sirotci s železnou krví (TV seriál)
Heavy Object (TV seriál)
Joru no Yatterman (TV seriál)
Overlord (TV seriál)
Rakudai kiši no Cavalry (TV seriál)
Ranpo Kitan: Game of Laplace (TV seriál)
Sengoku musó (TV seriál)
Young Black Jack (TV seriál)
2014 Aldnoah.Zero (TV seriál)
Captain Earth (TV seriál)
DRAMAtical Murder (TV seriál)
Haikjú!! (TV seriál)
Hero Bank (TV seriál)
Inó Battle wa ničidžó kei no naka de (TV seriál)
Mahó šódžo taisen (TV seriál)
Ore, Twintails ni narimasu. (TV seriál)
Re:␣Hamatora (TV seriál)
SoniAni: Super Sonico The Animation (TV seriál)
Toaru hikúši e no koiuta (TV seriál)
2013 Golden Time (TV seriál)
Strike the Blood (TV seriál)
Suisei no Gargantia (TV seriál)
Šingeki no kjodžin (TV seriál)
2012 Cross Fight B-Daman eS (TV seriál)
High School DxD (TV seriál)
Kjókaisendžó no Horizon II (TV seriál)
Magi: The Labyrinth Of Magic (TV seriál)
Muv-Luv Alternative: Total Eclipse (TV seriál)
One Off (TV seriál)
Robotics;Notes (TV seriál)
2011 Ao no Exorcist (TV seriál)
Gosick (TV seriál)
Mirai nikki (TV seriál)
Ničidžó (TV seriál)
Phi Brain: Kami no Puzzle (TV seriál)
The Idolm@ster (TV seriál)
Toriko (TV seriál)
2010 Hanamaru jóčien (TV seriál)
Heroman (TV seriál)
Star Driver: Kagajaki no Takuto (TV seriál)
2009 Tatakau šišo: The Book of Bantorra (TV seriál)
2008 Rosario to Vampire (TV seriál)
2007 Naruto: Šippúden (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky