foto

John F. Schreyer

  • nar. 13.7.1920
    New York City, New York, USA
  • zem. 20.5.2003 (82 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

1991 Nůžky
1980 Murder Can Hurt You (TV film)
1979 Two Worlds of Jennie Logan, The (TV film)
1975 Stowaway to the Moon (TV film)
1974 Hitchhike! (TV film)
1973 Maneater (TV film)
Trapped (TV film)
Wicked, Wicked
1972 She Waits (TV film)
1969 Hell's Belles
Slepá ulička
1968 Arizona Bushwhackers
I Sailed to Tahiti with an All Girl Crew
Rogues' Gallery
Víc mrtvý než živý
1967 Fort Utah
Nepřátelské pušky
Red Tomahawk
Zabij draka
1966 Nástraha v zátoce
1965 Apačové
Convict Stage
Fort Courageous
War Party
1959 Barakuda čeká
1958 Born Reckless
Macabre
Violent Road
1957 Outlaw's Son
The Dalton Girls
The Girl in Black Stockings
Untamed Youth
Voodoo Island
Věznice ve Fort Laramie
1956 Boj o čas
Emergency Hospital
Quincannon, stopař z pohraničí
Rebel in Town
The Black Sleep
Three Bad Sisters
1955 Big House, U.S.A.
Desert Sands
Fort Yuma
1954 Předmostí
Shield for Murder
Suddenly!
The Yellow Tomahawk
1953 Mírová smlouva

TV seriály

1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Battlestar Galactica (TV seriál)
Loose Change (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1974 The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1971 McMillan & Wife (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1969 My World and Welcome to It (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1961 Everglades (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
1959 Lock Up (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

1972 Jimi Hendrix - Rainbow Bridge

Režijní filmografie

Filmy

1960 Naked Youth

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky