foto

Jason Sklar

  • nar. 12.1.1972 (46 let)
    Saint Louis, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sick of it All
2016 Dying to Kill
2014 Teacher of the Year
2012 Carlos Spills the Beans
2011 Legend of Awesomest Maximus, The
2007 Bacha na balóny
Divočáci
2004 3 muži a 3 nemluvňata
Tales from the Crapper
2003 Melvin Goes to Dinner
Parts of the Family
2001 Bubliňák
2000 Super kšeft
Toxický mstitel 4: Masakr ve městě
1999 Flushed

TV seriály

2017 Volejte Saulovi (TV seriál)
Slip (S03E08)
Expenses (S03E07)
2016 Those Who Can't (TV seriál)
2014 Playing House (TV seriál)
2013 Maron (TV seriál)
Newsreaders (TV seriál)
Super doktoři (TV seriál)
2012 Parťáci (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
2009 Jsem v kapele (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Legend of Neil, The (TV seriál)
2007 Vincentův svět (TV seriál)
Garyho stůl (S04E08)
Bláznivé pondělí (S03E15)
2006 Chirurgové (TV seriál)
Blízká setkání lidského druhu (S03E10)
Vincentův svět (TV seriál)
Nejlepší trojka (S03E06)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
2004 Cheap Seats: Without Ron Parker (TV seriál)
2002 Larry, kroť se (TV seriál)
Krazee-Eyez Killa (S03E08)
2001 Obloukovi (TV seriál)
2000 BattleBots (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Akce (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Však ty víš (TV seriál)
1998 Becker (TV seriál)
1997 Apt. 2F (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Dokumentární

2017 Funny: The Documentary
Poop Talk
2010 I Am Comic
2003 Heroes of Jewish Comedy (TV seriál)

TV pořady

2014 Sklar Brothers: Whatarewetalkinbout?! (TV pořad)
2013 @midnight (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)
2011 After Lately (TV pořad)
Dave's Old Porn (TV pořad)
2010 Conan (TV pořad)
2009 Kevin Pollak's Chat Show (TV pořad)
2007 Chelsea Lately (TV pořad)
2002 Last Call with Carson Daly (TV pořad)
2001 Late Friday (TV pořad)
1998 Comedy Central Presents (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace