foto

Günther Grabbert

  • nar. 15.1.1931
    Schwerin, Německá říše
  • zem. 15.12.2010 (79 let)
    Leipzig, Sachsen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Sehnsucht nach Liebe (TV film)
2002 Das Geheimnis meiner Mutter (TV film)
1993 Zirri - Das Wolkenschaf
1988 Rapunzel oder Der Zauber der Tränen (TV film)
1986 Ernst Thälmann (TV film)
1985 Polizeiruf 110 - Traum des Vergessens (TV film)
1983 Abends im Kelch (TV film)
1981 Stunde der Töchter, Die
1980 Früher Sommer
1979 Tull (TV film)
1978 Achillesferse
Glücksperlen (TV film)
Rote Erde (TV film)
1977 Graureiher
1976 Cesta do nicoty (TV film)
1975 Blumen für den Mann im Mond
Requiem für Hans Grundig
1974 ...verdammt, ich bin erwachsen
Johannes Kepler
1973 Das unsichtbare Visier - Das Nest im Urwald (TV film)
Das unsichtbare Visier - Das Wasserschloß (TV film)
Das unsichtbare Visier - Der römische Weg (TV film)
1972 Aller Liebe Anfang (TV film)
Anfang am Ende der Welt
Der Regimentskommandeur (TV film)
1971 Hut ab, wenn du küßt!
Statečný Osceola
1970 Ani muže pro Camp Detrick (TV film)
Weil ich dich liebe
1967 Ein Tag und eine Nacht (TV film)
Ein sonderbares Mädchen (TV film)
Mädchen auf dem Brett, Das
1966 Columbus 64 (TV film)
1965 Das Risiko (TV film)
Dr. Schlüter - Das Testament (TV film)
Dr. Schlüter - Der Pakt (TV film)
Dr. Schlüter - Die Flucht (TV film)
Dr. Schlüter - Die Insel (TV film)
1964 Rozdělené nebe
1963 Jednou v létě
1961 Der Fremde
Professor Mamlock
Ärzte
1960 Einer von uns
1959 Im Sonderauftrag
1958 Píseň námořníků
1956 Ďábelský kruh

TV seriály

2008 In aller Freundschaft (TV seriál)
Wink des Schicksals (S11E15)
2003 Bella Block (TV seriál)
Tödliche Nähe (E13)
2000 Hotel Elfie (TV seriál)
1999 In aller Freundschaft (TV seriál)
Schmetterlinge im Bauch (S01E16)
1995 Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
1985 Nečekané trampoty (TV seriál)
1982 Rächer, Retter und Rapiere (TV seriál)
1978 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Haus am Meer (E60)
1977 Prokurátor má slovo (TV seriál)
Ein Strauß roter Nelken (E52)
1976 Die Lindstedts (TV seriál)
1973 Neviditelné hledí (TV seriál)
1972 Die lieben Mitmenschen (TV seriál)
Prokurátor má slovo (TV seriál)
Alleingang (E23)
1971 Die Verschworenen (TV seriál)
Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Zollfahndung (TV seriál)
1969 Drei von der K (TV seriál)
1968 Ich - Axel Cäsar Springer (TV seriál)
1965 Doktor Schlüter (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky