foto

Geff Francis

  • nar. 1964
    Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Poslední šance na pomstu
2007 Jako vzteklí psi
2000 U.S. Seals
1995 Jack a Sarah
1988 Codename: Kyril (TV film)
For Queen and Country
1987 Harry's Kingdom (TV film)

TV seriály

2018 The Split (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2017 Endeavour (TV seriál)
Game (S04E01)
2016 The Aliens (TV seriál)
The Level (TV seriál)
2015 Smrt v ráji (TV seriál)
The Perfect Murder (S04E06)
2014 The Passing Bells (TV seriál)
2013 The Dumping Ground (TV seriál)
2012 Pán času (TV seriál)
Zvony svatého Jana (S07E07)
2010 Ashes to Ashes (TV seriál)
Epizoda 6 (S03E06)
Epizoda 5 (S03E05)
Epizoda 4 (S03E04)
další epizody (6)
2009 Ashes to Ashes (TV seriál)
Who Am I, Really? (S02E08)
Traitor (S02E07)
Truth Canal (S02E06)
další epizody (8)
2008 Ashes to Ashes (TV seriál)
Alex's Big Day (S01E08)
Charity Begins At Home (S01E07)
Over the Hill (S01E06)
další epizody (8)
Hotel Trubble (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
2004 Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Bad Girls (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1998 Maisie Raine (TV seriál)
Roger Roger (TV seriál)
1996 Sharman (TV seriál)
1995 Dangerfield (TV seriál)
Governor, The (TV seriál)
1990 Upper Hand, The (TV seriál)
1989 Desmond's (TV seriál)
Saracen (TV seriál)
1988 Les Girls (TV seriál)
South of the Border (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Casualty (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)
Singing Detective, The (TV seriál)
1985 Screen One (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace