foto

Dave Thrasher

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2016 Vlaštovky a Amazonky
2015 Jablečné víno s Rozárkou (TV film)
2013 Smrt přichází do Pemberley (TV film)
2012 Nejlepší muži (TV film)
West of Thunder
2010 Láska na první pohled
2008 Co je to panna?
King Lear (TV film)
Láska k Barbaře (TV film)
2007 Sex, the City and Me (TV film)
The Waiting Room
2006 Beau Brummell – okouzlující muž (TV film)
2003 The Welsh Great Escape (TV film)
2001 Velký útěk (TV film)
2000 Duch panství Greville
1998 Big Swap, The

TV seriály

2015 Vykázáni (TV seriál)
2014 Jamaica Inn (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2013 Láska a manželství (TV seriál)
Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
2012 Zavolejte porodní sestřičky (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2011 Case Histories (TV seriál)
2010 Five Daughters (TV seriál)
Material Girl (TV seriál)
Tracy Beaker Returns (TV seriál)
2008 Place of Execution (TV seriál)
2007 Lilies (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
2004 No Angels (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
Vraždy na předměstí (TV seriál)
2003 Servants (TV seriál)
2002 Foylova válka (TV seriál)
2000 Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)

Dokumentární

2009 Terra X: Die geheime Entdeckung - Rätsel der Urzeit (TV film)
2006 Země světa (TV seriál)
2004 Austin Stevens - Pán hadů (TV seriál)
Kdo je vrahem delfínů? (TV film)
Monarchy with David Starkey (TV seriál)
2003 Talking to Animals (TV seriál)
2001 Africa (TV seriál)
Příběh pop music (TV seriál)
Six Wives of Henry VIII, The (TV seriál)
1999 Amazonie (TV seriál)
1997 Živoucí ráje (TV seriál)
1995 Dancing in the Street (TV seriál)
1994 Network First (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace